International ITU Molecular Biology and Genetics Student Congress'16

7.10.2016 09:00 - 9.10.2016 17:00

KSB Büyük Salon, Ayazağa Kampüsü

2007’den beri düzenlediği Uluslararası İTÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi ile moleküler biyoloji ve genetik alanı üzerine çalışan öğrencileri ve bilim insanlarını buluşturan İTÜ MBG Öğrenci Kulübü, alanla ilgili yapılan son araştırmaların değerlendirilmesi ve öğrencilerin bilim insanlarıyla görüş alışverişinde bulunması amacıyla bu yılki kongreye sizi de davet ediyor.

7-9 Eylül 2016 tarihleri arasında ve yeni bir konseptle düzenlenecek etkinlik, bu yıl 6 farklı oturum hâlinde gerçekleştirilecek. Kongre programında yer alan oturumlar sırasıyla şöyle olacak:

1. oturum: Biyoteknoloji ve Nanoteknoloji
2. oturum: İlaç Geliştirme
3. oturum. Yaşamın Kaynağı
4. oturum: Bağışıklık Bilimi
5. oturum: Nörobilim
6. oturum: Biyoenformatik ve Biyoloji Sistemleri

Kongreye kayıt, etkinlik programı ve detaylı bilgiler için http://www.mbgkongre.itu.edu.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlik Facebook sayfası için tıklayınız