Global Opportunities in Business and Investment

1.3.2020 10:00 - 4.3.2020 17:00

Maçka Mustafa Kemal Amfisi, Maçka Kampüsü

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından ‘’Bu Bir Hayal Üründür’’ mottosuyla yola çıkan ve 01-04 Mart 2020 tarihleri arasında 12.si düzenlenecek olan Global Opportunities in Business and Investment (GOBI), ilk defa yapıldığı 2008 yılında Üniaktivite tarafından “En İyi Uluslararası Öğrenci Organizasyonu” ödülü verilen, uluslararası iş ve yatırım zirvesidir. Keyif ile işe yararlılığı birleştirmek isteyen öğrencilerin özgeçmişini doldurup, bütün dünyadan insanlarla birlikte iş kültürüyle ilgili bilgi sahibi olmalarına olanak sağlayan GOBI, aynı zamanda uluslararası alanda tanınmış konuşmacıların katılımıyla ve ülkemizde yer edinen uluslararası fırsatların işleneceği zirve özelliği taşıyor. GOBI 2019’da neler oldu? 27 farklı ülkeden gelen yabancı öğrencilerin yanı sıra Anadolu’dan gelen 3000 civarı üniversite öğrencisinin katılımıyla, Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleşen GOBI 2019’da; Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, DemirDöküm Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Ertuna, usta oyuncu Haldun Dormen, Besteci ve Opera Sanatçısı Rahman Altın, Yemek Antropoloğu Musa Dağdeviren, Coca Cola İçecek CEO’su Burak Başarır, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, TAV CFO’su Burcu Geriş gibi sektörlerinin önde gelen isimleri üniversite öğrencileri ile buluştu.