Prof. Dr. Atilla Yücel'i Anıyoruz

20.9.2019 16:00 - 18.10.2019 17:00

Taşkışla Yerleşkesi, Taşkışla Kampüsü

İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü emekli öğretim üyelerinden, mimar, akademisyen, yazar, Prof. Dr. Atilla Yücel, aramızdan ayrılışının birinci yılında bir dizi buluşma ile Taşkışla’da anılıyor. Prof. Dr. Belkıs Uluoğlu ve Doç. Dr. Funda Uz tarafından düzenlenen etkinlik, İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla 109-Nezih Eldem salonunda, 20 Eylül 2019 Cuma günü saat 16:00’de başlayacak. Etkinlik, Atilla Yücel’in mesleki ve akademik yaşamından izler taşıyan, Cem Yücel-MArS Architects ve Doç. Dr. SaitAli Köknar danışmanlığında hazırlanan sergi, video gösterimi, Prof. Dr. Belkıs Uluoğlu ve Doç. Dr. Funda Uz editörlüğünde hazırlanan Betonart-Atilla Yücel özel sayısı, Aykut Köksal’ın ve Hülya Hatipoğlu’nun editörlüğünde, Pınar Gökbayrak’ın yayın koordinatörlüğünde hazırlanan Atilla Yücel’in İstanbul yazılarından oluşan “Duran Her Şey Hareket Ediyor” adlı kitabın tanıtımını içerecek ve MSGSÜ Öğretim Üyesi Nilay Karaduman Sancar tarafından gerçekleştirilecek bir müzik dinletisi ile sona erecek. 4 Ekim 2019 Cuma günü saat 18.30’da Taşkışla 109-Nezih Eldem salonunda, Prof. Dr. Suha Özkan, Prof. Dr. Uğur Tanyeli, Prof. Dr. Aydan Balamir ve Zafer Akay’ın katılımıyla panel ve yazar buluşması gerçekleşecek. Sergi, 18 Ekim 2019’a kadar görülebilecek.