İTÜ Bilim Yaz Okulu

18.6.2018 09:00 - 3.8.2018 17:00

Ayazağa Kampüsü, Ayazağa Kampüsü

Diğer Etkinlikler

Kayıtlar Devam Ediyor! 6-10 yaş grubuna yönelik olarak düzenlenen İTÜ Bilim Yaz Okulu, Birinci dönem 18 Haziran – 6 Temmuz ve İkinci dönem 16 Temmuz-3 Ağustos haftaları için kayıtlar devam ediyor. Eğlenceli Bilim Etkinlikleri! Bilimin eğlenceli doğasını keşfederek, çılgın deneyler, bilim gösterileri, eğitsel oyunlar, robotik, kodlama, STEM, tasarım ve inovasyon, model uçak gibi tematik atölyeler ve daha niceleri ile keyifli dolu dolu 3 hafta…. Çocukların içindeki gizli mucit ve bilim insanını çıkarmak okullarımızın ana amacıdır. Eğitim ve etkinlikler sırasında hayal gücü pratik ile, eğlenmek öğrenmeyle birleşiyor! Çünkü biliyoruz ki bilim her şeyin içinde ve aslında çok eğlencelidir. Etkinlikler ile öğrencilerimizin gözlem, keşif, sorgulama, hipotez test etme, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.